Рівненські атомники вже ввосьме відремонтують авто для військових

Працівники транспортного цеху Рівненської АЕС вкотре відремонтують автомобіль для українських військових.

Впродовж усіх років воєнних дій на сході України колектив Рівненської АЕС незмінно підтримує захисників, які стоять на сторожі територіальної цілісності та суверенітету держави, вчасно реагуючи на потреби українських бійців. Лише цьогоріч волонтерами РАЕС майже з десяток разів відправлено гуманітарну допомогу на фронт вітчизняним захисникам. До Дня захисника України активісти готують черговий вояж допомоги: автогуму, маскувальні сітки, миючі засоби та засоби гігієни, яких потребують військовослужбовці.

Нині військові звернулися до атомників по поміч у проведенні капітального ремонту карети швидкої допомоги, яка з початку війни задіяна на передовій. Ремонтуватимуть автівку працівники транспортного цеху РАЕС. Як зазначає майстер виробничої дільниці з ремонту легкових автомобілів цеху Сергій Мордас, наразі попередній огляд показав, що автомобіль потребує ремонту ходової частини, а саме кульових опор, амортизаторів, стабілізатора, втулки, важелів, заміну кузовних деталей.

На рахунку атомників це вже восьмий автомобіль, який вони відремонтують за підтримки керівництва РАЕС для армійців. Останнє відремонтоване авто підвищеної прохідності УАЗ-469 передано минулоріч для батальйону зв’язку, що виконує службові завдання у зоні проведення ООС.

Волонтерська група Рівненської АЕС звертається до кожного небайдужого працівника з проханням зібрати кошти для ремонту автомобіля та на потреби учасників ООС. За словами члена ініціативної волонтерської групи РАЕС Петра Ширка, з настанням холодної пори вояки потребують також будівельні та утеплювальні матеріали, маскувальні сітки, мішки, скоби, цвяхи, засоби гігієни та низку інших речей. «Дякуємо керівництву та усьому колективу Рівненської АЕС, які з самого початку війни підтримують своїх захисників і до сьогодні не байдужі до проблем військових. Разом ми переможемо!», – наголошує Петро Ширко.

Контакти ініціативної групи РАЕС: Петро Ширко 098 717 20 04, Тетяна Васильєва 097 664 25 23, Iгор Жакун 097 187 12 02.