У Березному - сутички між поліцією та активістами біля приймальні нардепа, є затримані

Сьогодні біля приймальні народного депутата від "Слуги народу" Сергія Литвиненка сталися сутички між активістами та поліцією. За попередньою інформацією, лунали постріли, є затримані. 

Як стало відомо, сьогодні під час прийому громадян нардепа Сергія Литвиненка активісти "Нацкорпусу" влаштували мітинг - протестували проти того, що нардеп нібито виступає за проведення виборів на тимчасово окупованих територіях. 

Згодом мітинг переріс у сутички з поліцією. Наразі інформації про те, скільки було затримано осіб немає. 

Тим часом, у Березному сьогодні перебував одіозний нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива. Як розповіла помічниця Сергія Литвиненка Лариса Ткач, Ілля Кива презентував обласний осередок руху "Патріоти - За життя". Утім, вона заперечила інформацію про те, що нібито Сергій Литвиненко особисто зустрічав Киву у Березному. 

Мовляв, така зустріч була абсолютно випадковою: "Ми були на прийомі, і він (Кива) зайшов до нас у приймальню. Як з'ясувалося, вони сьогодні відкривали свою філію у Рівненській області. А перед цим він поклав квіти до пам'ятника, що, я так думаю, пов'язано з 22 червня, початком війни. Він (Кива) був зі своїм телебаченням - ЗІК, 112", - сказала помічниця Сергія Литвиненка. 

Водночас у "Нацкорпусі" заявили, що поліція жорстко затримала кількох їхніх активістів. 

- Затримані побиті. Жорстко. Пізніше будемо публікувати відео. Хлопці просто йшли, навіть не утікали. Їх почали збивати з ніг, бити по ногах, застосовувати кайданки, без ніяких попереджень, - сказав активіст "Нацкорпусу".