Поліція просить допомогти встановити особу загиблого чоловіка під колесами авто

Фото поліція

До поліції учора, п’ятого листопада, близько 23 години повідомив 34-річний житель села Великий Олексин, що поблизу села Бармаки він виявив невідомого чоловіка, який лежав на автодорозі.

Читати: На Рівненщині -ДТП: легковик на смерть збив людину

Медики швидкої медичної допомоги лише констатували смерть чоловіка, у якого виявили травму голови. Його тіло відправлено в морг для встановлення причини смерті та проведення судово-медичної експертизи.

Особа загиблого наразі не встановлена.

На вигляд чоловікові 25-30 років, худорлявої тілобудови та має чорне коротке волосся.

Був одягнений: чорні спортивні штани, зелена футболка, чорна спортивна кофта із надписом «Y3» та «Adidas», синя куртка. Взутий у чорні кросівки. На лівій руці були одягнуті три резинки, що використовуються для грошей.

Якщо ви впізнали чи вам відома будь-яка інформація про чоловіка чи обставини його загибелі – негайно повідомляйте до поліції за номерами телефону: 0967060199 або 102.

Працівники поліції у рамках кримінального провадження, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) встановлюють обставини події.