Обрали "нового" директора Мізоцької школи

На посаду директора комунального закладу "Мізоцька спеціальна школа І-ІІ ступенів" Рівненської обласної ради претендували чотири кандидатки – Рада Козак, Оксана Киричук, Світлана Прокопчук та Валентина Ткачук.

Сьогодні відбулося друге засідання конкурсної комісії. На ньому кандидати на посаду мали б проходити конкурсний відбір, однак дві претендентки не з’явилися на конкурс – Оксана Киричук та Світлана Прокопчук, а Рада Козак в ході засідання відмовилася від участі у конкурсі та написала відповідну заяву.

Так, лише одна кандидатка – Валентина Ткачук шляхом письмового тестування проходила перевірку на знання у сфері загальної середньої освіти та вирішувала ситуаційне завдання. Після чого вона презентувала своє бачення розвитку закладу.

За результатами оцінювання членів комісії Валентина Ткачук набрала 11 балів.

Нагадаємо, що відповідно до критеріїв оцінювання, найвища кількість балів за тестування – 3 бали, за вирішення ситуаційного завдання – 2 бали, а також за презентацію перспективного плану  - 1 бал від одного члена комісії.

Голова конкурсної комісії Світлана Богатирчук-Кривко запропонувала визначити Валентину Ткачук переможцем конкурсу. Таке рішення підтримали всі члени комісії одноголосно та рекомендували голові обласної ради підписати з нею контракт. 

До слова, саме Валентина Ткачук очолювала Мізоцьку школу останні два роки. 


РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА