Непорозуміння на Здолбунівщині, яке вразило містян

Фото Андрій Токар. Пам‘ятний знак, що встановили

   Ще минулого року у травні відбулося засідання комісії із проведення конкурсу на кращий ескіз пам’ятного знаку «Пам’яті Героїв» на площі Героїв Майдану в місті Здолбунові.
   За результатами голосування переможцем конкурсу визначено було пам’ятний знак у формі свічки білого кольору зі стилізованими «краплями воску» з полум’ям у вигляді Герба України, автором якого є Вакулінський Вадим. Про це зазначає сайт Здолбунів city.

   Проте, те, що встановили замість пам'ятника героям, проект якого було погоджено шокувало та обурило здолбунівчан. Адже пам'ятник значно відрізняється від того, що мало би бути, і взагалі, рахують це знущанням над загиблими та живими захисниками України. 

   Першим хто підняв тему щодо цього, це Андрій Токар. У соцмережі ФБ "Типовий Здолбунів" він написав таке:

-"Що, це, таке, пам'ятник героям чи знущання?! Подивився наживо на цей витвір, на фото це краще виглядає. Запитував людей які проходили біля цього витвору, що це таке? Відповідь була одна! Думаю Ви здогадуєтесь як назвали це. Одна людина взагалі сказала, що це - не пам'ятник героям, а поклали великий ... на героїв! Мало того, виготовили цей витвір не якісно, купа дефектів! При встановленні цього ще й пошкодили бруківку! Виявляється проводився конкурс на це. Є запитання до влади, коли та як проводився конкурс, хто погодив встановити це знущання над загиблими та живими захисниками України? Вважаю потрібно негайно демонтувати цей жах! Хто за, ставимо +".

   Опісля цього, сотні коментарів обурень. Багато хто підтримав Андрія.

Тож, що робитимуть з так званим "непорозумінням" і чи замінять пам'ятний знак на той, що мав би бути на його місці? Тримаємо вкурсі подій.