Змагання із флорболу відбулися у Вараші

Змагання із дещо незвичного для нас виду спорту – флорболу – відбуваються на теренах Вараської громади вже другий рік поспіль та поволі завойовують популярність у підлітків.

Флорбол – командний вид спорту, що є одним із різновидів хокею з м'ячем. Його ще називають "хокей у залі". Мета – забити якомога більше голів у ворота суперника. Для гри використовують пластиковий м'яч і спеціальну ключку.

17 липня змагання відбувалися на футбольному полі та у двох вікових категоріях: молодша та старша групи. Якщо для молодших дітей естафети організовувалися в ігровій формі, то для дорослих на більш складному рівні.

Зокрема, для старшої вікової категорії дітей було проведено такі конкурси: естафета, естафета з прикладами та зі складання слова "перемога", а також гра з флорболу.

Учасники змагань утворили чотири команди, які назвали "Фанта", "ПСЖ", "Юніті" та "Чорні пантери". На першому етапі змагань з естафети перемогла дружба, а у грі з флорболу перемогу здобула команда "Юніті". Усі діти весело та спортивно провели час й одержали подарунки.

До слова, тренування із флорболу – цікавої та динамічної гри – відбуваються тричі на тиждень у Вараському ліцеї №2.