Захисники Сєверодонецька отримали команду відходити з міста на нові, більш укріплені позиції, - Сергій Гайдай

Захисники Сєверодонецька будуть відходити з міста на нові, більш укріплені позиції.

Про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, таке рішення вже ухвалено.

"Вони отримали вже команду відходити на нові позиції, звідти нормально вести бойові дії та завдавати ураження ворогу", - додав Гайдай.

 

??ЗСУ доведеться відійти від Сєвєродонецька. Наші захисники вже отримали таку команду?? ?коротке ранкове зведення 24 червня ????Захисники Сєверодонецька будуть відходити з міста на нові, більш укріплені позиції ????рашисти майже зруйнували Сєвєродонецьк, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90 % міста, 80% житлових будинків доведеться зносити - відновленню вони не підлягають ????війська рф просуваються в напрямок Лисичанська з Тошківки-Золотого. На околиці вже заходили ворожі ДРГ, атаки пройти вглиб міста були відбиті. З окупованого Старобільська в бік Лисичанська зафіксовано перевезення орками шістьох «Точок-У» Більше офіційної інформації у моєму Telegram-каналі https://t.me/serhiy_hayday Posted by Сергій Гайдай on Thursday, June 23, 2022

Він також повідомив, що рашисти майже зруйнували Сєверодонецьк, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90% міста, 80% житлових будинків доведеться зносити - відновленню вони не підлягають.

Гайдай також інформує, що війська РФ просуваються в напрямку Лисичанська з Тошківки-Золотого. На околиці вже заходили ворожі ДРГ, атаки вглиб міста були відбиті.  

З окупованого Старобільська в бік Лисичанська зафіксовано перевезення орками шістьох "Точок-У"