З Рівненського аеропорту вилетів на лікування хлопець з Дубна до Бостону


З Рівненського аеропорту полетів до Бостона (США) на лікування хлопчик із Рівненщини, який отримав 90% опіків тіла після ураження струмом!

Амбулаторний спецборт із Німеччини піднявся в небо о 13:04 із Рівненського аеропорту.

Від щирого серця дякую за розуміння, довіру та велику допомогу меценатам та всім нашим службам, які доклали неймовірних зусиль в організації поїздки та збору документів.

Щиро дякую доброчинцям, людям, котрі побажали залишитися невідомими і ніколи не використовували свої добрі справи в якості піару. Саме ви всі є тими чарівниками, які маюсь величезну силу – врятувати дитяче життя!

Ще 10 листопада юнака перевели до опікового відділення КП Рівненської ОКЛ. Стан дитини був тяжкий, адже вогонь уразив більшу частину тіла хлопчика. Батьки витрачали на лікування тисячі гривень щодоби. На щастя, менш ніж за два тижні жителі Рівненщини й не лише зробили надможливе - зібрали кошти й подарували дитині шанс на життя!

Ще раз дякую кожному причетному! Бажаю якнайшвидшого одужання хлопчику!

Діти повинні жити, а ми - всіма силами допомагатимемо їм в цьому. Небайдужість, співпереживання, розуміння, професіоналізм та реальні дії допомагають усім нам, разом, досягати позитивних результатів.