Ястремська: дуже засмучена, що не зможу зіграти на Вімблдоні, але я повернуся ще сильнішою

Українська тенісистка Даяна Ястремська розповіла, що планувала виступити на трав'яному турнірі Великого Шолома. Змагання в основі Вімблдону стартують 28 червня.

«Після рішення Незалежного трибуналу в понеділок, який виправдав мене, я сподівалася й очікувала, що зіграю на Вімблдоні наступного тижня. На жаль, організатори відкликали мою заявку на участь в турнірі всього за кілька годин до винесення рішення.

Я дуже засмучена, що не зможу зіграти на Вімблдоні в цьому році, але я повернуся ще сильнішою», - написала Ястремська в своєму Твіттері.

Відомо, що Даяна Ястремська увійшла в попередню заявку турніру WTA 250 в Гамбурзі, який пройде з 6 по 11 липня на ґрунтових кортах.

Нагадаємо, що раніше з українки були зняті звинувачення в умисному прийомі забороненого препарату. В ході слідства було встановлено, що допінг потрапив в організм нашої тенісистки через недбалість.

Як повідомляється на meta-ratings.com.ua, Ястремська не зможе виступити на Вімблдоні, але вона зіграє на Олімпійських іграх в Токіо. Разом з Даяною виступлять на Олімпіаді Еліна Світоліна і Марта Костюк.