У Рівненському районі чоловік вбив свою співмешканку

Того вечора Володимир з друзями святкував свій день народження. Повернувся додому близько сьомої вечора. Наталія вже теж була напідпитку. Під час сварки Володимир вдарив кілька разів жінку, яка від отриманих травм померла на місці. Про подію повідомив до райвідділу родич сім`ї. 
Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, Володимир бив Наталію тупим предметом. У померлої під час огляду виявлені рани голови, чисельні масивні синці, гематоми різних ділянок тіла, внутрішня та зовнішня кровотечі. Смерть жінки настала внаслідок гострої крововтрати.
— Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, — коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського райвідділу Валерій Серветник. — Зловмиснику вже оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Чоловік в усьому зізнався. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

 

У ході досудового розслідування стало відомо, що раніше Володимир до кримінальної відповідальності не притягався. За словами односельчан, чоловік неодноразово ображав жінку, а нерідко – бив.

 

• Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області