Впродовж години на Дубровиччині спалахнули дві пожежі

Дубровицькі рятувальники сьогодні двічі залучалися до ліквідації пожеж у приватних господарствах

10 лютого о 11:26 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про виникнення пожежі в господарчій будівлі, за адресою: с. Озерськ Дубровицької МТГ Сарненського району. До місця виклику було негайно направлено рятувальників 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця.

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що вогнем охоплено господарчу будівлю, дерев’яну, криту шифером по дерев’яній обрешітці розміром 4х15м.кв. вогнеборці відразу подали вогнегасні речовини. О 12:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:25 повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття на площі 60 м.кв. та 1 тонну сіна.

May be an image of просто неба

Цього ж дня о 11:40 надійшло повідомлення про пожежу в с. Залужжя Дубровицької МТГ Сарненського району. На місце пожежі було направлено резервний караул 14- ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця.

May be an image of сніг

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що виникло загоряння житлового будинку, дерев’яного, облицьованого цеглою, критого шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 10х7 м.кв. рятувальники відразу ж подали вогнегасні речовини. О 12:26 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:35 повністю ліквідувати.

Немає опису світлини.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено стіну на площі 8м.кв. та завдяки оперативним діям рятувальників будинок вдалося врятувати від знищення.

Причина та збитки від пожежі встановлюються.