Внутрішньо переміщеним особам допомагають знайти роботу в Рівненській громаді

Вже від понеділка волонтери особисто спілкуватимуться із вимушено переміщеними особами, які вирішили залишитися у Рівному, аби допомогти їм із працевлаштуванням.

Як розповів начальник управління економіки Рівного Володимир Липко, вже нині у роботі в Рівненській громаді зацікавлені понад 180 внутрішньо переміщених осіб. Забезпечити усіх саме тими робочими місцями, тими професіями, які вони мали раніше, на жаль, не вийде. Тож в громаді вирішили піти дещо іншим шляхом. З понеділка волонтери HR зустрічатимуться з внутрішньо переміщеними особами, які залишили свої заявки щодо працевлаштування, спілкуватимуться з ними й визначатимуть кваліфікаційні характеристики – на яку роботу готові погодитися та як зможуть перекваліфікуватися.

За словами посадовця, нині роботодавці громади потребують кадри таких професій, як швеї, будівельники, водії, вантажники та інше.

Також в управлінні звертаються до підприємців. Якщо Ваша компанія має вакансії та бажання запропонувати їх тимчасово переміщеним особам, просимо заповнити Гугл форму https://cutt.ly/oSpIInV

або зв'язатися за тел. +38 067 307 31 68, +38 067 362 71 93.

Рівненська міська рада