Відбувся чемпіонат Рівненської ОДА з боулінгу серед державних службовців

30 червня 2021 року в боулінг-клубі «Хутір» вже у восьме відбувся щорічний традиційний чемпіонат Рівненської обласної державної адміністрації з боулінгу серед державних службовців, присвячений Дню державної служби та Дню Конституції України.

Участь у змаганнях взяли 33 державних службовці із структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

За підсумками змагань серед чоловіків переможцем став В’ячеслав Нестерчук з Рівненського апеляційного суду, друге місце виборов Олександр Власиневич з управління Державної міграційної служби України в Рівненській області, третє місце посів Віталій Демидов з департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я облдержадміністрації.

Переможницею змагань серед жінок стала Леся Дятлик з відділу внутрішнього аудиту облдержадміністрації, друге місце виборола Інна Коробко з головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області, третє місце посіла Михалюк Доброслава з департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та призами від спонсорів.

Учасники змагань висловлюють вдячність за надані призи та сертифікати фітнес клубу «Fitness City Club», спортивному клубу Фітнес Порт (FitnessPort), Більярдному клубу «Піраміда», Боулінг-клубу «Хутір».


Управління молоді та спорту Рівненської ОДА