Від 10 до 35 тисяч доларів США – Малі та середні жіночі та сімейні підприємства зможуть отримати гранти

Грант у розмірі від 10 тис до 35 тис доларів зможуть отримати жіночі та сімейні малі та середні бізнеси, що виготовляють товари або надають послуги. 

Про це повідомила керівниця програми «Конкурентоспроможна економіка України» Олеся Залуська під час зустрічі з рівнянками в центрі Дія.Бізнес.Рівне.


Разом з менеджеркою проєктів Наталією Петровою вони презентували грантову програму USAID «Конкурентна спроможна економіка України». 

Голова обласної ради Андрій Карауш відзначив, що сьогодні дуже важливо впроваджувати такі проєкти. 

- Попри все, економіка країни повинна розвиватися. За цей рік сотні бізнесів було зруйновано, багато жінок виїхало за кордон і розпочали свої власні справи там. Тому так важливо підтримувати та відновлювати малі та середні українські підприємства. Програма USAID – це ще один крок до покращення бізнес-клімату, розвитку та нових інвестицій, - додав Андрій Карауш.

Заявки на участь у програмі можна подати до 24 липня.

Зауважимо, не будуть розглядатися грантові заявки від бізнесів, основна діяльність яких передбачає перепродаж товарів і послуг.

Метою цього ЗПЗ є підтримка українських малих та середніх сімейних і жіночих підприємств – виробників товарів і надавачів послуг.

Більше деталей - за посиланням https://chemonics.submittable.com/submit/260666/2023-033