Велостарт спекотного сезону розпочато на Білому озері

Вже традиційно літній сезон на Білому озері розпочався із велопробігу Вараш – Біле озеро, що проводиться за підтримки Рівненської АЕС, її Первинної профспілкової організації та Організації молоді.

Велопробіг Вараш – Біле озеро продовжив спортивний велотиждень у місті атомників, адже напередодні у всьому світі відзначався Всесвітній день велосипедиста. Цьогоріч до заходу долучилося близько 200 велолюбителів різних поколінь.

Учасники, від малечі до справжніх велоспортсменів, повинні були проїхати 25 кілометрів у комфортному темпі до реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро». На старті біля стадіону РАЕС «Ізотоп» усі велосипедисти отримали ексклюзивний флаєр на кермо та були забезпечені водою за маршрутом заїзду. Колону учасників супроводжували карета швидкої допомоги, патрульна поліція, машина технічної підтримки та пасажирський автобус. На фініші спортсменів аплодисментами зустрічали гості бази відпочинку, а організатори частували всіх рибною юшкою із гріссіні від постійного партнера спортивних заходів РАЕС ТМ «Скиба».

«Цей захід має досить велику історію, він став для атомників та мешканців громади вже усталеною традицією, без якої не почати літо. До цьогорічного спортивного дійства долучилося чимало людей, проте ми реєстрували лише учасників із шоломами, тим самим ми хотіли показати, що необхідно розвивати велокультуру та дбати про власну безпеку. Велопробіг став не лише своєрідним відкриттям літнього сезону на перлині Полісся, але й генеральною репетицією майбутнього веломарафону 100 ВЕЛОwatt», – прокоментував голова Організації молоді ППО РАЕС Євгеній Бураков.

Веломарафон «100 ВЕЛОwatt» відбудеться вже цієї суботи – 12 червня. Цьогоріч подія відзначає свій ювілей, тож з цієї нагоди оновлено її унікальний маршрут. Він пройде повз мальовничі озера Володимиреччини, вузькоколійну залізницю «Кукушка» та найдовший дерев’яний міст Європи.