В Костополі жінка та двоє дітей отруїлись чадним газом.

Жінка та двоє дітей потрапили до лікарні внаслідок отруєння чадним газом. Це сталося в Костополі 17 вересня.

«На лінію 104 надійшов виклик від працівників екстреної медичної допомоги про те, що жінку та дітей - чотирьох та одного року, госпіталізували з підозрою на отруєння чадним газом. Бригада газовиків відразу виїхала на місце події та припинила газопостачання в квартирі постраждалої» - розповідає начальник аварійно-диспетчерської служби АТ «Рівнегаз» Андрій Чижевський.

Зі слів постраждалої в день, коли стався нещасний випадок, газове обладнання обстежував приватний майстер, який завірив власницю в справності приладів.

«Наразі достеменно невідомо, що стало причиною отруєння. Ймовірно, до цього призвів незадовільний стан димовентиляційних каналів, на які не звернув увагу приватний майстер. Це показник некваліфікованого підходу до технічного обстеження газового обладнання», - додає Андрій Чижевський

«Рівнегаз» вкотре наголошує – не користуйтесь послугами горе-майстрів, адже це може мати негативні наслідки для вашого здоров’я і життя. Виконувати роботи специфічного характеру мають виключно професіонали.

Звертайтесь у найближчий Клієнтський простір 104.ua для замовлення послуги технічного обстеження газових мереж та обладнання. Працівники АТ "Рівнегаз"мають усі дозвільні документи на виконання робіт, відповідне обладнання та високий рівень кваліфікації.

Номер контакт-центру для заявок: (067) 01 01 104

Подбаймо про безпеку разом, адже невдовзі розпочнеться опалювальний сезон.

АТ "Рівнегаз"