В Демидівці фестивалили по-спортивному

Працівники комунального закладу Спорт для всіх Рівненщини цими днями завітали до учнів Демидівського ліцею.

Приводом для зустрічі стала успішна участь місцевої громади у конкурсі «Кращі «Активні парки» у Рівненській області в рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та спортивному житті області, де у рейтингу «Спортивне сузір’я» посіли 6 місце серед 64 громад.

На урочистому шикуванні нагороди вручили представнику громади, координатору проєкту «Активні парки» в Демидівської ТГ, директору КЗ «ЦФЗН «Спорт для всіх» Демидівської селищної ради Володимиру Колеснику Volodymyr Kolesnyk. Вихованці ліцею зібрались на спортивному майданчику ще й для участі у різноманітних естафетах, які підготували для них організатори. Адже тутешні діти добре знають, що регулярно займатися фізичною культурою та спортом, вести здоровий спосіб життя – це корисно та престижно. Тож, після короткого інструктажу суддів, розпочалася спортивна частина.

Зважаючи на зимову погоду сьогодні на учасників, окрім звичного інвентарю, очікував ще й зимовий: санки, лижі та ключки.На майданчику ліцею закипіла спортивна боротьба. Суперництво на дистанціях було завзятим і безкомпромісним. Команди не хотіли поступатися суперникам, наполегливо борючись до останньої секунди.

Переможці та призери врешті все ж таки були визначені:

І місце – команда «Дружба»,

 ІІ – «Шахтар» та

 ІІІ – «Чемпіони».

Їх урочисто нагородили дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Користуючись нагодою, організатори також вручили нагороди за ІІ місце у спортивно-масовому фестивалі ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області у 2021 році Млинівській ТГ.

Млинівська Об‘єднана Громада

Спортивні новини Млинівської територіальної громади

Демидівська селищна рада

Активні парки (Демидівська ТГ