«Укрпошта» запустила фінансові операції у відділеннях

Представники української компанії «Укрпошта» повідомили клієнтів про те, що тепер через відділення сервісу можна переводити гроші на банківські рахунки. Для цього потрібно знати номер карти людини, якій ви відправляєте гроші, а також оплатити невелику комісію.

Про дані нововведення повідомив прес-центр компанії. Послуга дозволить перевести на рахунок в банку суму від 50 до 4 999 гривень. За кожний переказ доведеться сплатити комісію, на даний момент вона дорівнює 1,5% від суми. Мінімальне значення для перекладу – 10 гр, ніяких підтверджуючих особистість документів пред’являти не потрібно.

Алгоритм переказу простий – потрібно звернуться до касира з необхідною сумою, а також номером картки одержувача. Також можна просто пред’явити картку, щоб здійснити на неї перерахування коштів. Потім потрібно надати суму в зазначеному вище діапазоні, а також сплатити комісію.

Як заявляють представники компанії, ця опція була надана спеціально для жителів віддалених від великих міст селищ і сіл, де немає банківських відділень. Цільова аудиторія – підприємці, які потребують платформи для сплати податків. Керівництво компанії впевнене, що послуга буде затребуваною – попередній запуск сервісу відбувся ще в 2019 році, тоді попит на подібний майданчик поповнення був дуже високим. Тільки з літа позаминулого року послугою скористалося понад півмільйона людей. На даний момент не всі відділення оснащені необхідними для проведення платежів сервісами, однак більше 3000 представництв вже почали обслуговувати клієнтів.