Український боксер Пінчук не зміг виграти статусний поєдинок

Сенсаційні подробиці бою в США. Як Пінчук готувався до бою з італійським противником. Чому українцю не вдалося нав'язати опоненту свою стратегію бою. Всі відповіді та результат бою тут.

Пінчуку не вистачило різноманітності: останні новини про поразку боксера.

Рано вранці 10 квітня на нью-йоркському рингу розгорівся статусний поєдинок двох умілих боксерів. Вдарили у рукавички харизматичний українець Любомир Пінчук та його супротивник, італійський спортсмен Сімоне Федерріччі.

Пінчук знатно підігрів бій

Інтерес до протиборства був досить високий. Один із популярних стрімінгових каналів вів пряму трансляцію на Штати та Європу. Це дозволило промоутерам боксерів отримати додатковий прибуток. За кілька днів до звуку гонгу Пінчук зробив низку скандальних заяв. Метою його їдких зауважень стали справжні патріоти країни Кличко та Ломаченко. Любомир пройшовся за їхніми фізичними якостями та постарався знецінити перемоги мужніх чемпіонів.

Хоча всі звинувачення Пінчука мали голослівний характер, він досяг головного - кілька днів він був у топі спортивних новин. Таким чином, про бій дізналися набагато більше глядачів і аудиторія значно збільшилася.

Противник Любомира обмежився кількома банальними заявами та зосередився на підготовці до протиборства. Це виявилося правильним рішенням.

Витривалий італієць

На виході до рингу стало зрозумілим, що Любомир недооцінює опонента. Проте італієць виявився дуже «міцним горішком».

З перших секунд бою Пінчук постарався матеріалізувати свою перевагу у швидкості. Експерти зазначають, що українець справді перевершував свого візаві у таймінгу. На превеликий жаль, Пінчук використав свою перевагу максимально незграбно.

Італієць спокійно витримав у стійці перші наскоки супротивника, а потім почав відповідати потужним аперкотом. Сімоне явно робив ставку на витривалість і планував виснажити суперника. Його план спрацював на 100%.

Після стартового наскоку Любомир не зумів перебудуватись і продовжив діяти з високим ступенем інтенсивності. Оскільки італієць впевнено відпрацьовував лівою, Пінчук почав пропускати удари, особливо на дистанції. До початку п'ятого раунду його перевага у швидкості повністю зійшла нанівець. Тут уже додав Сімоне і спокійно довів зустріч до перемоги за очками. Суддівський «кут» прийняв його бік одноголосно.

Джерело: https://meta.ua/sport/boxing/