Учні Вараської громади розпочали 1 вересня велозаїздом

Із нагоди Дня знань у Вараській громаді відбувся велозаїзд від с.Заболоття через м.Вараш, села Стара Рафалівка, Собіщиці, Більська Воля, Рудка до Білого озера. Участь в активності, що організовується уже другий рік поспіль, взяли 116 учасників, серед яких майже сотня дітей.

Ділові костюми на спортивний одяг і велосипеди змінили заступник міського голови Дмитро Стецюк та начальник Управління освіти Олена Корень.

Учасники стартували від Заболоттівського ліцею, затим у Вараші до них приєдналися учасники із міських ліцеїв.

 

Сьогодні відбувається велозаїзд з нагоди Дня знань. Учасники стартували від с. Заболоття, нині прямують до Вараша. Затим прямують маршрутом до Білого озера, де їх очікуватиме запашна юшка та цікаві активності. #ВараськаГромада Posted by Вараська міська рада on Wednesday, September 1, 2021

Біля Палацу культури ВП "РАЕС" із вітальним словом до учасників забігу звернувся секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев’янчук. Він був приємно вражений такій кількості молоді, яка вирішила долучитися до велозаїзду.

"Це прищеплює вам, молоді, любов до спорту, що можна святкувати без алкоголю. На жаль, така практика існує, але переконаний ви будете змінювати цю практику, щоб ми такі свята відмічали активностями, які додають нам здоров’я. Ще раз хочу привітати вас із Днем знань, бажаю всім нам у цьому навчальному році безпроблемного руху вперед!", – зазначив Геннадій Дерев’янчук.

Після спільного фото, учасники рушили до Старої Рафалівки, згуртовуючи у своїй колоні учасників із інших сіл громади затим до фінальної точки – Білого озера. Задля безпеки велозаїзд супроводжували два автомобілі поліцейських офіцерів Вараської громади, а також карета "швидкої" допомоги. На фініші усіх очікувала юшка, різноманітні активності та кінопоказ просто неба.


Вараська міська рада