У Здолбунові відбувся шаховий турнір

За багаторічною традицією на День незалежності України у Здолбунові організовується турнір, який включається у програму святкових заходів міста. Зазвичай такі змагання проходили у людних місцях на відкритих майданчиках – на стадіоні, майданчиках перед ДКЦ, готелю «Мир», міської держадміністрації. Однак, цьогорічна злива «загнала» шахістів у комфортне приміщення залу засідань міської ради.

На старт вийшли 26 учасників з Здолбунова, Острога і Рівного.

Поза конкуренцією виявився кандидат у майстри Йосип Борзенко – 7,5 очка з 9. Друге-третє місця з відставанням на одне очко розділили  першорозрядники Ігор Намінський і Володимир Бейда.

Кращим серед школярів став Гаркушенко Владислав – учень 8-го класу 4-ї середньої школи. Ветеранський приз отримав Гаврилюк Анатолій (Острог).

Призери отримали нагороди від Федерації шахів Рівненщини та грамоти від Здолбунівської міської ради. Підтримали організацію турніру голова  МО ГО ВФСТ «Колос» Володимир Янчук і депутат міської ради Олександр Данилюк.

Вручав нагороди переможцям і подяки кожному учаснику турніру начальник Управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради Ігор Антонюк.


Здолбунівська територіальна громада