У Вараші відбувся турнір з паркового волейболу

Змагання, в яких прийняли участь шість команд, були присвячені 30-річчю Незалежності України.

Матчі мали відбуватися на відкритому майданчику але дощ вніс свої корективи в проведення турніру. Однак ніякий дощ не міг завадити святковому настрою та азарту спортивної боротьби, а ігри були перенесені в спортивний зал вараської ЗОШ №1.

За регламентом турніру на першому етапі було сформовано дві групи, перші та другі місця яких виходили до півфіналу. В змаганнях прийняли участь дві команди з с. Полиці. Гості продемонстрували змістовний та видовищний волейбол, проте спортивна вдача була на боці їх суперників і саме вони виявилися «третіми зайвими» за підсумками першого етапу.

В півфіналах команда «Сокіл» перемогла волейболістів «Елегант-Юріса», а молодь з команди «Young Boys» виявилася сильнішою за ветеранську збірну Вараша.

Ігри за призові місця пройшли в рівній напруженій боротьбі. В грі з третє місце ветерани чинили відчайдушний опір «Елегант-Юрісу» але у вирішальні моменти віковим гравцям (а це вже була четверта гра за день) забракло сил. Тож «Елегант-Юріс» виграв обидві партії 15:12 та 15:13 і став третім призером змагань.

У головному фіналі змагань зійшлися «Сокіл» та «Young Boys». Гра пройшла за класичним сценарієм вирішальних поєдинків з непередбачуваним сюжетом та відчайдушною боротьбою за кожен м’яч.
Першу партію виграла молодь 22:20. В другій партії «Young Boys» мали шанси завершит игру на свою користь однак лідер «соколів» Андрій Середа, видавши цілу серію атак, схилив шальки терезів на бік своєї команди 21:19. Тай-брейк вже пройшов за явної переваги «Соколу», який здобув перемогу в матчі 2:1 та в турнірі в цілому.

Таким чином трійка призерів набула наступного вигляду:
1 місце – «Сокіл»
2 місце – «Young Boys»
3 місце – «Елегант-Юріс»

Призери та переможці змагань були відзначені призами, грамотами та кубками.