У Сарнах людям з інвалідністю буде легше повірити у себе

«Повір у себе» спортивний клуб з такою назвою запрацював у Сарнах після реконструкції. Тут займається майже 70 людей з інвалідністю, повідомляє сайт Рівненської ОДА.

Приміщення відремонтували зовні та в середині, утеплили, замінили шифер на покрівлю з металочерепиці,  системи опалення й  освітлення, підключили клуб до центрального водовідведення. В  заклад закупили нові меблі та тренажери, поряд облаштували прилеглу територію.

На оновлення клубу з міського бюджету Сарн виділили близько 5 млн грн.

На відкритті клубу побував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. «Повір у себе» – це і моє особисте кредо, тому що усе починається з віри у власні сили. Дякую усім тим, хто підтримує такі заклади, як цей. Ви робите дійсно хорошу справу», - звернувся до присутніх Віталій Коваль.

Як розповіла міський голова Сарн Світлана Усик, у клубі займаються чемпіони світу та Європи, 12 чемпіонів України, майстри спорту.  Також для перевезення осіб з інвалідністю місто виграло спеціально облаштований автомобіль завдяки участі і проєкті  Мінсоцполітики, а завдяки обласному гранту спорудили  інклюзивний майданчик. Під час відкриття спортсмени продемонстрували свою майстерність.

Нових досягнень спортсменам побажав і голова Сарненської РДА Олександр Кохан. «Після таких здобутків  хочеться вірити не лише в себе, а й у майбутнє нашої держави. А воно у нас є», - зазначив очільник району.