У Рівному загублений пекінес “чергував” у відділенні поліції

Вчора у Рівному пекінес, який загубився на прогулянці чергував у відділенні Головного управління поліції в Рівненській області. 

Чергові поліцейські впустили собаку на ніч, нагодували, а вже на ранок пса повернули на вулицю. Але той шукати домівку не збирався і зустрічав кожного поліцейського.

Пекінес був доглянутий і з ошийником. Тож, через соцмережі правоохоронці оголосили у «розшук» власників. Тим часом пекінеса прилаштували в одному із службових кабінетів, де він із задоволенням облюбував місце на дивані. Кілька годин за вказаним в оголошенні номером ніхто не телефонував, але бажаючих забрати пса виявилося достатньо.

А вже близько 11-ї години пролунав дзвінок і за кілька хвилин за своєю улюбленицею приїхала власниця.

Радості у Сіми, як і у Людмили Миколаївни, не було меж. Жінка каже, що всю ніч проплакала, а тільки почало світати — вирушила на пошуки. Кожного зустрічного запитувала за чотирилапу: і двірників, і перехожих, і продавців, але все намарно. Зайшла пенсіонерка і у ветаптеку, де їй повідомили, що бачили оголошення в Інтернеті і показали пенсіонерці. Власниця одразу впізнала свою Сіму і, не гаючи часу, вирушила за нею. Зігріту, нагодовану та вже «щасливу» собаку передали рівнянці. Вона щиро подякувала поліцейським за порятунок своєї улюблениці.

Повідомили у поліціії Рівненської області.