У Рівному відзначили працівників слідчих підрозділів

Грамоти, подяки та відзнаки за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків сьогодні, другого липня, вручив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський слідчим поліції області.

«Кожен із вас — професіонал своєї справи, а інакше бути і не може, — звернувся до підлеглих Олексій Камишанський. — На вас покладається відповідальність за долю людей, за встановлення істини у справах, в яких іноді доводиться по крупинці формувати доказову базу, аби злочинці понесли справедливе покарання. Подальших успіхів вам на службі, вдячності від громадян і міцного здоров’я».

До вітань долучився і заступник керівника поліції області Олександр Панасюк, який  подякував за службу та зазначив, що від результатів діяльності кожного слідчого залежить оцінка діяльності і довіра громадян до поліції в цілому. 

За високий професіоналізм, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, особисту ініціативу та наполегливість відзнаки Національної поліції України, МВС, Рівненської ОДА, облради, ГУНП в Рівненській області отримали керівництво слідчого управління та працівники слідчих підрозділів області. 

Служити та захищати!


Відділ комунікації поліції Рівненської області