У Рівному відбувся спортивний захід за участю українських та польських спортсменів

18 вересня 2021 року на футбольному майданчику Рівненської гуманітарної гімназії відбувся відкритий спортивно-масовий захід з міні-футболу «Спорт зближує серця» серед дорослих та дитячих команд з України та Польщі

Захід проходив за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, культурно-просвітницького польсько-українського центру в Рівному, комунального закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради та Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради.

Мета заходу: - популяризація масових занять фізичною культурою та спортом різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку; - популяризувати і підносити рейтинг руху «Спорт для всіх», - укріплення дружніх стосунків.

Перемогу серед дітей здобула команда Рівненської гімназії "Гармонія", друге місце виборола дитяча команда з Квасилова, третє місце посіла - команда Рівненської гуманітарної гімназії.

Серед дорослих команд перемогу виборола команда, яка представляла польське товариство ім. Ю. Словацького з Кременця, друге місце у команди з Рівненського Економіко - Технологічного коледжу, бронзові медалі здобула команда Острозького ОТГ.

Переможці та призери відкритого спортивно-масового заходу з міні-футболу «Спорт зближує серця» серед дорослих та дитячих команд з України та Польщі були нагороджені дипломами, медалями та кубками КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх», а також призами від спонсорів та культурно-просвітницького польсько-українського центру в Рівному.

Вітаємо переможців та призерів, зичимо успіху у майбутніх спортивних змаганнях усім учасникам турніру!

КЗ "РМЦФЗН "Спорт для всіх"