У Рівному відбудеться ярмарок професій залізничного транспорту

16 травня 2019 року на території Рівненської дитячої залізниці (вул. Соборна, 147) для учнів 8 та 10 класів загальноосвітніх шкіл м.Рівне  відбудеться ярмарок професій залізничного транспорту.

Організатори заходу: Рівненський обласний та міський центри зайнятості, управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради, регіональна філія «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця», Рівненська дитяча залізниця.

Метою заходу є ознайомлення з професіями сфери залізничного транспорту; навчальними закладами, які готують таких фахівців; роботодавцями, які працюють в цій галузі.

Відкриття заходу заплановано на 10 год. З 10:10 год. відбудуться екскурсії територією станції дитячої залізниці силами учасників гуртка «Юний залізничник», знайомство із залізничними професіями.

В приміщенні навчального класу дитячої залізниці з 10 до 13 год. працюватимуть консультпункти запрошених навчальних закладів та служби зайнятості. У вагоні рухомого складу розгорнуть консультпунки роботодавці та служба зайнятості.

Захід спрямований на підвищення авторитету робітничих професій та відповідального ставлення школярів до професійного вибору. Слотокинг вход

• Сектор інформаційної роботи Рівненського обласного центру зайнятості

тел: 63-36-52