У Рівному в автопригодах постраждали двоє осіб

Слідчі встановлюють обставини ДТП із потерпілими, що сталися на вулицях Генерала Безручка та Соломії Крушельницької. За обома фактами відкриті кримінальні провадження.

Сьогодні, 21 вересня, о 08:15 до поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Генерала Безручка трапилася ДТП.

На місці події поліцейські встановили, що водій вантажівки «Volvo» із автоцистерною, 47-річний житель Полтавської області, під час перестроювання із правої смуги в ліву не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення із автомобілем «Chevrolet Aveo» під керуванням 49-річної рівнянки. Від удару легковик відкинуло на узбіччя, де він врізався у дерево.

Медики «швидкої» у потерпілої водійки попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої. Її доставили до лікарні.

А вже через пів години на вулиці Соломії Крушельницької сталася автопригода за участю пішохода. Водій автомобіля «ГАЗ 24», 63–річний рівнянин, допустив наїзд на 35-річну жительку обласного центру, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП потерпілу госпіталізували до Рівненської ЦМЛ  із закритою черепно-мозковою травмою та  переломом кісток колінного суглоба.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.
Попередньо всі водії — тверезі. У рамках кримінальних проваджень у них відібрані біологічні зразки, а транспортні засоби — вилучені. 

Слідчі дії тривають.

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте уважні на дорозі, неухильно дотримуйтеся ПДР, враховуйте стан дорожнього покриття за несприятливих погодніх умов та бережіть себе. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області