У Рівному рятувальники врятували п`ять життів під час пожежі у квартирі

Фото ДСНС

Сьогодні, чотирнадцятого листопада о 13:13 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в місті Рівне по вулиці Гагаріна.
На місце події було направлено три пожежно-рятувальних відділення вогнеборців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.
На місці пожежі рятувальники встановили, що горить одна із квартир. Було дуже сильне задимлення. Люди на верхніх поверхах опинилися у димовій пастці, самостійно вийти не могли. Існувала загроза їхньому життю.
Рятувальники в апаратах захисту органів дихання піднялися на верх та по сходовій клітині вивели із небезпечної зони чотирьох мешканців, ще одну літню жінку вогнеборці вивели по пожежній автодрабині.
На гасіння квартири були поданя вогнегасячі речовини. О 13:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 14:12 повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не має.
Загалом врятовано 5 людей, ще 17 мешканців було евакуйовано. Вогнем знищено кімнату в однокімнатній квартирі. Причина та розмір збитків наразі встановлюється. До гасіння було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 18 рятувальників.
P.S. Відео з місця пожежі для представників ЗМІ буде опубліковано найближчим часом.