У наслідок скарг комісія ТЕБ та НС Рівненського виконкому припинила роботу підприємства

Сьогодні під час засідання комісії ТЕБ та НС розглянули питання щодо роботи підприємства на вулиці Будівельників, на яке скаржилися жителі сусідніх будинків. Люди запевняють, що виробництво супроводжується неприємним запахом.

Під час комісії заслухали представника підприємства Романа Чабанюка. За його словами, не лише їх діяльність супроводжується неприємним запахом. Проте назвати інші організації не зміг.

Як з’ясувалося під час засідання комісії, підприємство немає необхідних дозволів на здійснення своєї діяльності. Тож члени комісії поставили перед ним вимогу зупинити роботу до отримання усіх необхідних дозвільних документів. Представник компанії погодився. Підтвердити зупинку роботи підприємства повинні письмово.

“Разом з тим за рішенням комісії ТЕБ та НС звертаємося до правоохоронних органів, екологічних служб та екологічної прокуратури щодо оцінки діяльності цього підприємства, - відзначив міський голова Рівного Олександр Третяк. - Звертаюся до жителів мікрорайону Північний. Якщо після завершення діяльності цього підприємства, ви все ж відчуватимете неприємні запахи або сморід — телефонуйте на гарячу лінію 1553 та повідомляйте про це! Спеціально створена комісія перевірятиме ці підприємства, на які надійдуть скарги.”

Рівненська міська рада