У Костополі водій намагався дати хабар, бо не мав посвідчення водія

До поліції 29 січня о 22:35 надійшло повідомлення, що на вул. 8-го Березня  водій автомобіля «Mercedes» дрифтує, створює аварійну ситуацію на дорозі та ймовірно перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення №2 (м.Костопіль) зупинили автомобіль на зазначеній вулиці. 

Під час спілкування із керманичем, 21-річним жителем села Збуж, та перевірки документів було встановлено, що посвідчення водія він не має  і не отримував ніколи. До того ж, водій порушив правила дорожнього руху, не ввімкнувши покажчик повороту перед початком руху, а на автомобіль — відсутній поліс обов’язкового страхування. 

Після повідомлення про складання адміністративних матеріалів порушник почав пропонувати грошові кошти за уникнення від відповідальності. На попередження поліцейських про кримінальну відповідальність чоловік не реагував та поклав на підлокітник службового авто грошові кошти в сумі 100 євро.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення. 

Слідчі ВП № 2 ( м. Костопіль) Рівненського РУП за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі за  частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках кримінального провадження грошові кошти вилучені. 

А за скоєні адміністративні правопорушення на правопорушника складено адмінпротоколи за частиною 2 статті 122, частиною 1 та 2 статті 126 КУпАП.

Поліція Рівненщини