У Гощі відкрито першу в області платформу розвитку підприємництва

   
   

 

 

Гощанська селищна рада, спільно з Рівненською обласною державною адміністрацією та партнерами Громадською організацією «Агенція сталого розвитку міста» 17 грудня 2018 року в приміщенні селищної ради відкрили платформу розвитку підприємництва «Open-HUB». Основний акцент діяльності новоствореної платформи розвитку підприємництва направлено на підтримку бізнесу регіону та реалізацію проектів, які сприятимуть розвитку та підвищення конкурентоспроможності підприємців та громади регіону.

 

Протягом тижня після відкриття в «Open-HUB» провели серію заходів, які спрямовані надавати представникам регіонального малого та середнього бізнесу знання про можливості розвитку їхньої справи. Програма складалась із п’яти різнопланових заходів: Форум підприємництва та чотирьох семінарів. Кожен із тематичних блоків був присвячено одному із напрямів розвитку бізнесу: сучасні тенденції розвитку бізнесу, реєстрація бізнесу та управління фінансами, стратегічне управління, організаційні зміни, маркетинг і продажі, просування бренду компанії в соціальних мережах, можливості ведення бізнесу через мережу Інтернет.

Гостями, спікерами та тренерами заходів стали відомі та успішні управлінці, бізнесмени, представники місцевої влади, автори та менеджери успішних проектів підтримки бізнесу в регіонах Україні.

 

Під час офіційного відкриття заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимощенко наголосив, що такий проект як «Open-HUB» є одним із найкращих проектів 2018 року, реалізованим в області. Він зазначив, що подібні платформи розвитку підприємництва повинні функціонувати у кожному районному центрі області.

 

Загалом протягом тижня заходи відвідало понад 150 учасників не лише з Гощі, а й з навколишніх сіл. Така кількість відвідувачів говорить про високий рівень зацікавленості, про потреби у нових підходах, можливості комунікації та підтримки. Важливо, що завдяки сприянню представників влади, участь у всіх заходах для представників малого та середнього бізнесу краю була безкоштовною.

 

Детальну інформацію про наступні проекти та заходи, які реалізовуватимуться в  платформі розвитку підприємництва  «Open-HUB» можна знайти на сторінках у Фейсбук «Гощанська селищна рада»  та «Гоща «Open-HUB» або звернутись безпосередньо в офіс «Open-HUB», який  працює за адресою смт Гоща, вул.Застав’я, 22 (2-поверх).

 

Відкриття платформи розвитку підприємництва “Open Hub”  і всі заходи реалізовані завдяки фінансуванню з обласного бюджету, та зокрема за підтримки Рівненської обласної ради, департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації, Гощанської районної ради та Гощанської селищної ради.

-------

Олена Хмельник