У Дубно рятувальники визволили із зачиненої квартири двохрічного малюка (ФОТО)

   Сьогодні, 24 липня о 09:40 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в квартирі в місті Дубно по вулиці Кобилянської знаходиться малолітня дитина, яка самостійно не може відкрити двері.

   На місце виклику невідкладно було направлено чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.

   Прибувши на місце виклику Бійці ДСНС встановили, що в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку з середини зачинилась малолітня дитини  2017 року народження, а самостійно відкрити двері не може. В присутності працівників Дубенського відділу поліції було проведено відрізання завісів  вхідних дверей квартири за допомогою бензоріза. Відкривши двері дитину передали матері. Батьки щиро подякували працівникам Служби порятунку  за оперативність.

Обставини даної події тепер з’ясовують правоохоронні органи. Про це повідомляє Головне управління ДСНС Рівненської області.

   Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!