У Дубівці провели благодійний концерт та зібрали кошти для земляка у ЗСУ

У селі Дубівка, Каноницької тергромади, шостого травня відбувся благодійний концерт та ярмарка. Це був День села – храмове свято. Кошти збирали для Ігоря Вороб’я – військовослужбовця 95-ОДШБ підрозділу.

«Доля України, як і доля всього цивілізованого світу, тримається зараз на неймовірній хоробрості українських воїнів, які потребують нашої допомоги.
Залучившись допомогою креативної молоді та дітей, аматорським колективом Дубівського клубу культури та відпочинку, а також усіх небайдужих мешканців і гостей нашого села, провели благодійну ярмарку.
Смачні, домашні смаколики підготували майстрині кулінарного фронту: садочку ЗДО «Вишенька» села Дубівка, які своєю працею зібрали 2 260 гривень. Землячка з Рівного – Рудьо Олена Володимирівна надала яскраві картини з бурштину, речі домашнього побуту та прикраси для ярмарки. З виробів народного умільця по дереву Михайла Стаховича Бедика зробили прекрасну фото зону «В гостях у мірошника». А в приміщенні сільського клубу розмістилася виставка робіт з вишивки бісером народної майстрині Воробей Галини Стахівни»
 – зазначили організатори.

У межах благодійного заходу організаторам вдалося зібрати 17 700 гривень на підтримку воїна-земляка, який нині боронить Україну на фронті. З них 10 125 гривень пожертви до благодійної скриньки та 7 575 кошти отримані від ярмаркування.

А вже сьомого травня організатори здійснили переказ цих коштів 95-ОДШБ, для підрозділу земляка Ігоря Вороб’я.

«Як показує досвід, поодинці прямувати до бажаної цілі досить складно. Натомість разом рухатися в одному напрямку, підтримувати один одного і тішитися спільному результатові набагато приємніше», – додають організатори заходу.

Джерело: Володимирець.City за інформацією
Дубівського клубу культури та відпочинку