У Демидівці були представлені чудотворні Ікони Пресвятої Богородиці

8 жовтня на запрошення настоятеля митрофорного протоієрея отця Василя Іваника і громади Св. Івана Богослова в селищі Демидівка з благословіння архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона - Фондом" УКРАЇНА - АФОН " були представлені Ікони Пресвятої Богородиці: Всецариця, Троєручниця, Пояс Богородиці, Достойно Є, які були написані, освячені на Святій Горі Афон і подаровані народу України афонськими ченцями.

Ці великі святині побували більш як у п’ятистах храмах і лікарнях України, у національних музеях, а також були представлені в національній бібліотеці імені Вернадського В.І.

Перед усіма іконами Бог зцілив багато людей від онкозахворювань, цукрового діабету, алкоголізму, наркоманії, хвороб рук, ніг, очей і суглобів. Допомагав жінкам отримати радість материнства, а також знайти достойного чоловіка. Біля цих ікон моляться за здоров’я, благополуччя та навчання дітей.

Святині неодноразово перебували в зоні АТО, де рятували життя нашим воїнам. На Демидівщині святині пробудуть до вівторка.

За інформацією Василя Березюка