Тергромади Рівненщини допомагають громадам Київської області

Уже шість громад Рівненщини долучилися до проєкту «Від серця до серця, від громади до громади», ініційованого відділом з питань розвитку громад та територій виконавчого апарату обласної ради.

Нагадаємо, у межах цього проєкту громади Рівненської області адресно допомагають тим ТГ, які найбільше постраждали від бойових дій у ході повномасштабного вторгнення агресора.

Днями гуманітарний вантаж від Демидівської територіальної громади було доставлено до Кагарлицької громади, що на Київщині. Голова Демидівської ТГ Сергій Радченко разом з очільником відділу з питань розвитку громад та територій виконавчого апарату обласної ради Олександром Дехтярчуком доставили для внутрішньо переміщених осіб, які нині проживають у громаді, 8 тонн харчових продуктів, медичних засобів та необхідного інвентарю.

- Нині у Кагарлицькій громаді проживає понад 14 тисяч переселенців з різних регіонів – з Маріуполя, Харкова, Києва, Сум, Чернігова. Тому гуманітарна допомога для них дуже актуальна. Важливо й те, що у Демидівській та Кагарлицькій громадах висловили бажання  започаткувати  співробітництво у всіх сферах життєдіяльності. Тож сподіваємося на плідну співпрацю громад, - зазначив Олександр Дехтярчук.

Проєкт «Від серця до серця, від громади до громади» триває: найближчим часом до проєкту долучаться й інші громади.

Рівненська обласна рада