Сьогодні відзначив свій ювілей людина-історія, диригент та керівник народного аматорського хору "Верес"Невірковець.

Сьогодні свій 80-річний ювілей святкує людина-історія, диригент та керівник народного аматорського хору "Верес", заслужений працівник культури України Петро Антонович Невірковець.

Музикант, співак, патріот, який понад усе любить українську пісню. Переспівано тисячі найкращих пісень – українські народні, повстанські, стрілецькі, духовні, більшість з яких записана та оздоблена Петром Антоновичем, дано сотні концертів і величезну частину своєї душі віддано слухачеві! Він сповнений сил та натхнення аби і надалі радувати рівнян своїм душевним співом.

Від імені усієї громади міський голова Рівного Олександр Третяк привітав Петра Антоновича та подякував йому за те, що він присвятив себе благородній справі — зберігати, розвивати і відтворювати духовні скарби українського народу.

- Ваша праця — безцінна. Під вашим керівництвом більш як півсторіччя хор Верес дарує людям радість, несе культуру до кожної душі, формує в людині почуття прекрасного, надає яскраві хвилини спілкування з багатогранним мистецтвом нашого народу, - привітав ювіляра Олександр Третяк.

Бажаємо Петру Антоновичу теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Многая літа!


Рівненська міська рада