Швеція - фаворит матчу з Україною в 1/8 фіналу Євро-2020

Букмекери визначили фаворита на матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи, в якому в Глазго сьогодні, 29 червня, зійдуться збірні України та Швеції. Гра відбудеться на стадіоні «Хемпден Парк» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Експерти фаворитом матчу вважають збірну Швеції. Чиста перемога команди Андерссона оцінюється аналітиками індексом 2,45, нічия «стоїть» 3,18, а вікторія збірної України оцінюється коефіцієнтом 3,34.

Редакція спортивного видання Metaratings відмічає, що Швеція - найстарша команда на Євро. Середній вік команди становить 29,2 року, в той час як Україна, навпаки, одна з наймолодших. Показник шведів міг бути ще старше, якби в заявку на турнір потрапив Ібрагімович, але 39-річний ветеран отримав травму і ліг на операційний стіл.

Втім, на загальну думку, відсутність Златана якраз йде на користь збірній Швеції, яка виділяється налагодженою командною грою. Найбільш досвідченими в шведській команді є центральний захисник Андреас Гранквіст і правий півзахисник Себастьян Ларссон, обом по 36 років. Ларссону і перейшла капітанська пов'язка від Гранквіста, який не потрапив до складу на Євро-2020.