Школярі з Рівненщини проводять благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ

Вчора у двох комунальних навчальних закладах обласної ради відбулися благодійні ярмарки на підтримку ЗСУ.

Так, Клеванська санаторна школа І-ІІІ ступенів організували фестиваль «Коляда» та благодійний ярмарок, на якому було представлено сувеніри, вишивку, вироби з бісеру, патріотичні прикраси, картини та різноманітні смаколики.

Це все власноруч зробили вихованці закладу та педагоги.

Директорка школи @Олена Амельянович повідомила, що під час заходу вдалося зібрати 19 тис грн.

- Ці кошти ми передали волонтерам на закупівлю автомобіля для зенітно-ракетного полку. Дякуємо всім, хто долучився до цієї доброї справи, бо сьогодні благодійність – це допомога та підтримка наших відважних захисників та захисниць, які боронять нас та відстоюють нашу свободу, - додала вона.

Черговий благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України відбувся також вчора в Обласний науковий ліцей в м. Рівне Рівненської обласної ради.

Такі заходи в ліцеї проводять регулярно. Так вони намагаються допомогти військовослужбовцям, зокрема, й своїм випускникам, які з перших днів війни боронять нашу землю.

Дякуючи таким ярмаркам вже вдалося придбати оптичний приціл для снайперів, дрони, магазини до АК 47 та долучилися щонайменше до трьох зборів на автомобілі для захисників.

За словами диреторки ліцею @Наталії Сосюк, цього разу вдалося зібрати 56 тис грн. Ці кошти спрямували в БФ «Відповідальні Україні», для закупівлі 5 повнопривідних вантажівок STAR для Збройних Сил України.

Нагадаємо, що на базі ліцею також працюють волонтери «Галкіна бригада», які займаються виготовленням окопних свічок, пошиттям спідньої білизни, в’язанням теплих шкарпеток та рукавиць, перешиванням чоловічих сорочок на піжами – роблять все, аби наблизити перемогу та підтримати наших мужніх захисників.