Ще одне поле, спа та тренажерний зал – Іван Надєїн про клубну базу "Вереса"

Президент рівненського "Вереса" Іван Надєїн розповів, як виглядатиме клубна база на вулиці Захисників Маріуполя у Рівному. 

Про це повідомляють у інформаційній службі НК "Верес". 

Як зазначається, архітектори вже представили свої напрацювання. Найближчим часом члени наглядової ради повинні затвердити кошторис робіт.

- Ми зібралися з членами наглядової ради, з віцепрезидентами - обговорити проект, який напрацювали разом з архітекторами. Це триповерхова мультифункціональна споруда, де розмістяться дві наші команди: основна та юнацька. Футболісти зможуть за потреби перебувати на базі постійно. Тренуватися та відновлюватися. Ідея такого комплексу запозичена у мадридського "Реала". Звісно, масштаби інші. Але ідея і архітектурні рішення - запозичені у королівського клубу.

Перший поверх - це роздягальні, спа зона, тренажерний зал, спортивний зал, їдальня, кухня. Другий поверх буде виключно житловим. Там розташовуватимуться команди, тренери обох чоловічих команд. Таку ідею підгледіли у Кривбаса. Там обидві чоловічі команди теж живуть разом. Кривбас свою базу теж будував у доволі стислі терміни у стилі лофт. 

Також запроектований третій поверх. Там буде великий івент хол. Це нам потрібно, бо ми намагаємося об‘єднати навколо себе бізнес нашого регіону. Там же буде розташовуватися клубний офіс. А також - відкриті тераси для перегляду матчів на полях клубної бази. 

Також обговорили будівництво третього поля. Воно також буде з натуральним газоном. Можливо, навіть, з підігрівом. Щоб ми повністю питання матчів восени й навесні для клубних команд закрили, - розповів Іван Надєїн.