Село на село: на Рівненщині побилось майже пів сотні молодиків

Конфлікт тривалістю 20 років. У селі Березове, що на Півночі Рівненщини днями трапилась масова бійка. Майже пів сотні молодих чоловіків посеред села з'ясовували стосунки.

Не на життя, а на територію. Днями, у селі Березове що на Півночі Рівненщини трапилась масова бійка. Кілька десятків молодиків у темну пору доби вирішили з'ясувати стосунки у самому центрі села. Ми ж у свою чергу вирушили туди, аби з'ясувати що стало причиною конфлікту. Продавчині магазину, поблизу якого і трапилась бійка небагатослівні, припускають, хлопці щось не поділили.

У місцевому барі, де зазвичай і відпочивають молоді люди стверджують, дізнались про бійку із соцмереж.

У самому селі, про бійку розповідають неохоче. Кажуть, між собою місцеві хлопці ніколи не конфліктують. Бійки трапляються із молодиками з сусіднього села - Дроздинь.

Зі слів жителів села Березове, конфлікт між двома селами почався ще 20 років тому. Тоді чоловіки воювали за території. Згодом, бійки припинились, однак час від часу все ж трапляються рецидиви.

На сторінках у соціальних мережах жителів Дроздиня та Березового постійно з'являються відео бійок, дрифту у центрі села та неадекватної поведінки. Ми звернулись у поліцію, аби з'ясувати, чи звертали до них місцеві жителі стосовно останнього конфлікту, однак там, нам повідомили: виклику не було. Разом з тим у поліції розповіли у 2022 році у Березовому правоохоронці зафіксували 39 випадків хуліганства, у 2021 році - 38. Минулого року зареєстрували 11 кримінальних проваджень, цьогоріч - 9. З них до суду вже скеровано 4. Однак цей факт викликає лиш посмішку у місцевих хуліганів. Цікаво те, що усі свої злочини вони і далі публікують у соцмережах.