Рівняни зможуть зробити щеплення у трьох відділеннях “Укрпошти”

З метою максимального наближення щеплення до найбільш вразливих категорій населення, у Рівному до організації вакцинації пріорітетних груп, зокрема осіб 65+, долучається Укрпошта створюючи можливість проведення щеплень для відвідувачів у поштових відділеннях, передусім пенсіонерів, які входять до групи ризику.

Отже, впродовж 8 та 9 жовтня 2021 року з 10:00 до 14:00 можна провести щеплення на базі поштових відділень у Рівному:

#16, що по вулиці Євгена Коновальця, 5;

#24 по вулиці Князя Острозького, 4/6;

#28 по вулиці Соборна, 56.

Вакцинація проти COVID-19 надважлива для людей похилого віку та людей з хронічними захворюваннями. Справа в тому, що найбільше летальних випадків, госпіталізацій та ускладнень серед рівнян, що підхопили недугу, припадає саме на ці категорії населення.

Водночас людям, які мають в анамнезі важкі захворювання, а також літнім людям донести інформацію про важливість вакцинаціїї найтяжче. Незважаючи на те, що вони майже найперші отримали доступ до щеплень з моменту початку вакцинальної кампанії, і досі залишаються в пріоритеті, вони все ще найменше вакцинуються щодня наражаючи себе на ризик важкого перебігу COVID-19.

Вакцинуйтеся, вакцинуйте батьків і родичів, щоб потім не мати проблем зі здоров‘ям! Дієвішого способу побороти пандемію, аніж масові щеплення населення, людство ще не винайшло.

Наявні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, CoronaVac – убезпечують від смерті, суттєво знижують ймовірність шпиталізації та важкого перебігу хвороби, а також досить ефективно запобігають інфікуванню Covid-19 (хоча нинішній дельта-штам може і причепитися до вакцинованого, але той з понад 90% ймовірністю перехворіє у легкій формі).

Управління охорони здоров'я м.Рівне