Рівненського волонтера Михайла Супруна знайшли вбитим

Фото ілюстративне

Рівненського волонтера Михайла Супруна, якого із середини березня вважали зниклим безвісти, знайшли убитим. Про це у вечірньому відеострімі 3 квітня повідомив міський голова Олександр Третяк.

Волонтер на власному авто потрапив під прицільний вогонь окупаційних військ РФ, він їхав на Київщину допомогти з евакуацією біженців.

“Стало відомо, що Михайло Супрун був розстріляний 11 березня біля села Мирча, це біля Бородянки на Київщині. Його автомобіль був спалений, і тіло було спалене. Лише кілька днів тому, коли почалось звільнення Київщини, місцеві мешканці, які були свідками кривавої розправи, змогли похоронити на околиці села тіло Михайла Супруна”, — сказав міський голова.

У загиблого волонтера залишились шестеро дітей, уточнив Третяк. Михайло Супрун був родом зі Здовбиці, йому було 40 років. Станом на 3 квітня це другий рівненський волонтер, якого вбили російські війська.

За інформацією очільника Рівненської громади, об 11:20 у понеділок, 4 квітня, на майдані у Рівному прощатимуться із загиблим 23-річним бійцем Назаром Небожинським. Він загинув у бою, врятувавши життя двох десятків побратимів.

За матеріалом Рівне.Суспільне