Рівненські кікбоксери творять історію в українському спорті (ФОТО)

Збірна Рівного вихідними успішно виступила на Відкритому Кубку Київщини з кікбоксингу WAKO.

Найсильніші наші спортсмени билися у рингових дисциплінах: К1, лоу-кік і фул-контакті.

Найуспішніше виступили на виїзді представники БК "Ліга чемпіонів". Вони здобули 4 золота, 4 срібла та 1 бронзу. Ці результати дозволили команді посісти 2 місце в загальному заліку серед 22 клубів. А також, рівненська ДЮСШ №5 посіла третє командне місце. Тож, до Рівного приїхав ще  срібний та бронзовий командні Кубки з Київщини. Випередили наших хлопців лише господарі. 

Також варто зазначити, що вихованець тренерів Романа Кроля та Івана Хащівського (клуб "Ліга чемпіонів") Владислав Орел був визнаний кращим бійцем змагань. - 15 річний спортсмен виступав у старшій віковій категорії 17-18 років в розділі К-1, де провів два поєдинки. Його суперник на фінал не з"явився, відмовившись від боротьби з рівнянином.

Нагадаємо, що клуб був створий рік тому Борисом Цвяком, Юлією Смаглюк та Романом Кролем. Він функціонує на базі ФСТ "Динамо" в Рівному. Кікбоксинг WAKO - вид спорту, який вже рік, як визнаний Міжнародним Олімпійським Комітетом і входить до І-ї категорії видів спорту із трьох визначених Міністерством спорту. Тобто, WAKO впевнено рухається до Олімпіади.

- Міська федерація Рівного кікбоксингу WAKO показує, що для участі у виїздних змаганнях, з батьків спортсменів та з самих бійців не треба брати гроші. Повне фінансове забезпечення перших, других номерів міської збірної для участі у змаганнях національного рівня. Це стало можливим завдяки підтримці Національноі Федераціі WAKO та її очільниці Ольги Павленко, начальнику управління з питань сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому Сергію Шевчуку та нашому близькому другу, власнику ЖК "На Щасливому" Роману Курису. Міська федерація також відправила на змагання до Києва БК "Легіон", ДЮСШ 5, БК "Ліга Чемпіонів". Вони є офіційними членами міської федерації кікбоксингу WAKO, - прокоментував керівник міської федерації кікбоксингу WAKO Роман Кроль.

Інформаційна служба Рівненської міської фе