Рівненські атомники передали нову автівку для потреб ЗСУ

Триває 54-й день повномасштабного вторгнення росії в Україну. Тим часом рівненські атомники продовжують підтримувати захисників, які стоять на варті територіальної цілісності та суверенітету України.

Працівники транспортного цеху (ТрЦ) та цеху теплових і підземних комунікацій (ЦТПК) РАЕС придбали автомобіль для військовослужбовців ЗСУ. Автівку підвищеної прохідності атомники купили закордоном, перефарбували у непримітний колір та адресно доставили на передову. За словами працівника транспортного цеху Романа, це вже другий автомобіль, який транспортники РАЕС придбали та передали на потреби військових.

«Наприкінці березня небайдужі працівники транспортного цеху придбали перше авто, яке передали військовій частині, що звернулася до нас. Згодом до нас звернувся наш колега, який також зараз воює на фронті, з проханням придбати дуже потрібне авто для їхнього підрозділу. Спільно з працівниками ЦТПК ми зібрали потрібну суму і вже зараз автомобіль досяг цілі й надійно служить нашим героям. Ці автівки ми купуємо в Німеччині через знайомих волонтерів і за спрощеною процедурою привозимо в Україну. Наразі маємо чергове замовлення від військових і, переконаний, вже найближчим часом спільними зусиллями ми його успішно виконаємо», – коментує працівник ТрЦ РАЕС Роман.

Також кошти на ще одне авто для військових зібрали працівники цехів з ремонту тепломеханічного устаткування (ЦРТМУ) та з ремонту основного турбінного устаткування (ЦРТУ). Придбана машина вже відправилася на фронт до військових ЗСУ.

«Це не вперше, коли небайдужі мешканці Вараської громади допомагають нашому підрозділу, – підкреслює військовослужбовець, працівник ЦРТМУ РАЕС Олександр. – Дякую усім, хто долучився до збору грошей на необхідне авто, особливо рідному колективу та дорогим колегам Рівненської АЕС. З надійним тилом ми обов'язково переможемо!».

Рівненська АЕС