Рівненська ОДА продовжує співпрацювати з міжнародними організаціями.

Рівненська облдержадміністрація продовжує співпрацювати з міжнародними організаціями. Так, спеціальні школи області, де навчаються та проживають діти з особливими освітніми потребами, отримали гуманітарну допомогу від благодійників із Польщі.

Сьогодні вантаж привезли 15 мікроавтобусів. Там і дитячий одяг, і продукти харчування, і засоби гігієни, і канцелярське приладдя, і генератори. Таку допомогу зібрав Ротарі клуб із Польщі дистрикту 2231.

«На сьогодні Польща суттєво підтримує нашу державу. До того ж, найбільше українців, які залишили країну через війну, живуть там. І президент, і уряд держави робить усе для того, щоб перемогла Україна та увесь цивілізований світ. Дякую Ротарі клубу Польщі та ротарійцям із Рівного, які вже не вперше допомагають нашій області», - прокоментував перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Як пояснив представник Ротарі клубу Польщі дистрикту 2231, який координує в організації допомогу Україні, Річард Лучин вони приїхали на Рівненщину, щоб підтримати спеціальні дитячі заклади.

За словами ротарійця, генерального директора ГК «Автоград» Віктора Пасічника, який допомагав передавати гуманітарну допомогу в координації з Рівненською ОДА, вони щотижня доправляють такі вантажі і продовжуватимуть робити це надалі. Наразі ж зібрали дані, чого ще потребують заклади, і подбають про те, щоб передати наступний вантаж.

Водночас керівники спеціальних шкіл вдячні за таку підтримку.

All reactions:

44