Рівненщина попрощалася з п`ятьма Героями


Ворог жорстоко забирає кращих із кращих. Рівненщина попрощалася з п'ятьма Героями - із Вадимом Логасюком, Валерієм Потапчуком, Андрієм Морозиком, Миколою Кальниченком та Ігорем Поліщуком.

Вадим Логасюк із села Лінчин у серпні минулого року вступив до лав Збройних Сил України та, пройшовши навчання за кордоном, ніс бойову службу в районі Бахмута. На жаль, 21-річний молодший сержант, командир відділення інженерно-саперного взводу Вадим Логасюк загинув 18 березня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області. У військовослужбовця залишилися батьки та брат.

Костопільчанин Валерій Потапчук із першого дня повномасштабного вторгнення росії приєднався до лав Збройних Сил України, де служив навідником гірсько-штурмової роти. На жаль, 45-річний солдат Валерій Потапчук загинув 18 березня внаслідок мінометного обстрілу, виявивши стійкість та мужність, поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області. В Героя залишилися батьки та брат.

Днями Олександрійська громада провела в останню дорогу  військовослужбовця Андрія Морозика. Добрий, працьовитий, щирий, «золоте дитя» – так про Андрія говорили усі, хто його знав. У березні 2022 року Андрій одружився, проте планам молодого подружжя на щасливе сімейне життя збутися не судилося... 7 березня 2023 року водій-стрілець Андрій Морозик загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Бахмутського району Донецької області. Назавжди 27...

У Вараші попрощалися з двома Героями.

Микола Кальниченко служив гранатометником у 104-ій окремій бригаді ТрО. На жаль, 45-річний солдат загинув 15 березня у м.Бахмут. Поховали Героя на кладовищі у с.Стара Рафалівка.

Ігор Поліщук служив зенітником-артилеристом у 104-ій окремій бригаді ТрО. На жаль,  56-річний молодший сержант загинув 16 березня у м.Бахмут. Поховано Героя на кладовищі у с.Стара Рафалівка.

У ці важкі часи, які переживає кожен українець сьогодні, ми вдячні воїнам за їх хоробрість і вклоняємося перед полеглими Героями.