Рівненщина готується до опалювального сезону

Рівненщина продовжує заздалегідь готуватися до холодів. Нині до нового опалювального сезону вже підготовлено понад 60% об’єктів соціальної сфери та ЖКГ області.

«Подальшу роботу координуватиме енергетичний штаб при ОДА, де разом із представниками теплокомуненерго будемо відпрацювати важливі питання ходу підготовки до холодів, у тому числі запуск опалювального сезону та укладання довгострокових контрактів з НАК «Нафтогаз України», - зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Так, тепловики області вже підготували до зими 476 котелень та 220 км тепломереж, що становить 60% усього фонду. Не відстають від них й у водопровідно-каналізаційному господарстві – проведено ремонт або заміну 21 км водопровідних та 9 км каналізаційних мереж, підготовлено 232 свердловини.

Також до зими готують багатоповерхівки. Зокрема, комплексно підготували 1890 будинків з централізованим опаленням. У соціальній сфері підготовлено 424 заклади освіти, 231 садок, а також 62 заклади охорони здоров’я.


Рівненська ОДА