Рівне підготовилось до негоди

Щоб спрацювати на випередження і щоб ситуація була контрольованою, у Рівному профільні служби готові до роботи в форматі 24/7 через циклон з південного заходу.

7 лютого міський голова Рівного Олександр Третяк терміново скликав засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Доручив профільним службам максимально включитися в роботу та реагувати на усі виклики, які готує негода.

Очистка від снігу доріг та вулиць:

  •  ШЕУ:
  • 10 спецавтомобілів займатимуться снігоочищенням доріг; 8 одиниць тракторної техніки готові до роботи.
  •  КАТП-1728:
  • 2 трактори готові до роботи у зоні своєї відповідальності;
  •  Трест зеленого господарства:
  • обслуговуватимуть 18 ділянок, 15 з них будуть оброблятися двома тракторами, 3 з них вручну. Двірники вийдуть на роботу о 5:30 ранку.

 Міський голова доручив максимально приділяти увагу розчисткам доїздів до об’єктів соціальної та медичної сфери!

Керівнику управління ЖКГ доручено організувати сповіщення всім головам ОСББ Рівного та скоординувати їхню спільну роботу по розчищенню прибудинкових територій.

 Транспорт

Якщо Укравтодор прийме рішення про обмеження руху загальнодержавного значення у разі погіршення погодних умов - потенційно можливе обмеження руху громадського транспорту, які виїжджають за межі міста. Мова йде про 47 та 58, 34а маршрути.

 Обігрів

Введено цілодобовий режим роботи територіального центру соціального обслуговування (на вул. Дубенській) на період негоди;

Товариство Червоного хреста спільно з патрульною поліцією будуть виявляти безпритульних осіб та людей, які потенційно можуть замерзнути;

 Освіта

У разі зниження температури повітря - 15 морозу та шквальних поривах вітру - учні навчатимуться у дистанційному режимі до закінчення негоди.

Будьте відповідальні та уважні, без необхідності не виходьте з дому та зважайте на погодні умови!