Рейди рибоохоронного патруля на Хрінницькому водосховищі продовжуються

Вночі з 7 на 8 липня 2021 року державні інспектори Рівненського рибоохоронного патруля спільно з патрульною поліцією та громадським інспектором здійснили рибоохоронний рейд на Хрінницькому водосховищі, поблизу сіл Хріники, Набережне, Товпижин та Шибин Дубенського району Рівненської області.

Під час обстеження водного об’єкту на березі  викрили двох громадян, які мали намір здійснити вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – сіткою. Проте, завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля, громадяни не вистигли завдати шкоди рибному господарству. На осіб було оформлено протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Згодом у водоймі було виявлено безгосподарське майно. З водосховища вилучено 12 од. мисинових сіток, загальною довжиною 940 метрів. Водні біоресурси у живому вигляді випущені у водойму. Складено акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.

В Управлінні Держрибагентства у Рівненській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 540 53 90. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.


Рівненський рибоохоронний патруль